HjartdalBanken i ny drakt

Besøker du HjartdalBanken, vil du møte noen pent kledde ansatte med ny uniform. Med nytt arbeidsantrekk, var det også viktig med riktig profilering. – Da falt valget naturlig på Kopisenteret, forteller Kristin Innvær Wåle, markedssjef ved HjartdalBanken.

– Vi ønsket et arbeidsantrekk som både var pent, presentabelt, men også komfortabelt. Og selvsagt måtte vi jo ha logoen vår på, forteller Kristin.

HjartdalBanken har ved flere anledninger benyttet seg av våre tjenester. Når de nå skulle brodere jobbklær, var det ingen tvil om at de igjen skulle velge lokalt.

– En av våre verdier er det å være ‘nær’. Derfor var det viktig for oss å handle lokalt. Det var jo også en del som skulle broderes; t-skjorter, gensere, bukser og skjorter. Da var det en fordel å kunne ha tett dialog med en lokal leverandør som vet hva de gjør.

Varig profilering

Kopisenteret har siden oppstarten i 1996 vært leverandør av blant annet print, tekstiltrykk, brodering og dekor.

– Store, som små bedrifter har vi levert til, og når HjartdalBanken nå skulle få nytt arbeidstøy anbefalte vi brodering, forteller Bjørn Johannesen, daglig leder hos Kopisenteret. Med brodering får du et varig og eksklusivt preg på logoprofileringen.

 

– Vi var helt enig i anbefalingene – brodering ser penest ut og har god holdbarhet. Vi har hele tiden hatt en tett dialog med tanke på farge, størrelse og plassering. Og så fint som det ble utført!, fastslår Kristin.

Et naturlig valg

– Vi har brukt Kopisenteret ved andre henvendelser; diverse produkter og bannere. Hver gang har vi opplevd god dialog og oppfølging. Produktene blir ferdig til forventet leveringstid, samtidig som alt går veldig effektivt. Er det noe man lurer på, tar det ikke lange tiden før du får svar.

– Det er med god grunn vi velger Kopisenteret. Ikke bare er de lokale, men vi har også bare hatt gode erfaringer med dem.

Trenger du profileringsmateriell til din bedrift?

Kopisenteret kan profilere din bedrift med trykk på nesten hva som helst.
Bla i katalogene fra en av våre leverandører for å finne ut hvordan du kan synliggjøre din bedrift.

 

Ta også en titt på våre tidligere utførte jobber:

 

 

Trenger du priser på profilering av din bedrift?
Send oss en beskjed så tar vi kontakt!

  • Dersom du tar kontakt på vegne av et selskap eller en forening.
  • Huk av for de tjenestene du ønsker å kontakte oss for. Beskriv eventuelt ytterligere i feltet under. Tjenester
  • Skriv så detaljert som mulig hva du ønsker å bestille/henvende deg om.
  • Max. file size: 20 MB.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.