Ny bil med bildekor fra Kopisenteret

Du har kanskje sett den? Den lille svarte bilen med de gule detaljene. Det er den helt nye firmabilen til Akari. 

«Akari er hekta på lokalt samarbeid. Derfor var det naturlig for oss å velge Kopisenteret da bilen skulle dekoreres»

Geir Bakka, lokasjonsleder, Akari Kongsberg.

Når Akari skulle ha ny firmabil falt valget på en splitter ny hybrid fra Toyota Kongsberg. Bilen er opprinnelig svart, men med god hjelp fra Kopisenteret har bilen fått gule Akari-detaljer.

Kopisenteret er en lokal Kongsberg bedrift som leverer alt innenfor profilering, grafiske tjenester, kopiering, design, plakater, bannere, samt klistremerker og vindus- og bildekor.

– Akari er hekta på lokalt samarbeid. Derfor var det naturlig for oss å velge Kopisenteret da bilen skulle dekoreres, forteller Geir Bakka, lokasjonsleder i Akari Kongsberg engasjert.

Det er heller ikke første gang Akari og Kopisenteret samarbeider. Tidligere har de blant annet lever rull-ups og klistremerke logoer til Akari-lokalene. De har også levert refleksvester med logo, visittkort og trykte magasiner til flere ulike bedrifter i Kongsberg og omegn.

Kopisenteret har produsert mye for Akari gjennom tidene, blant annet logoen på veggen til venstre og roll-upen.

Godt synlig 

Bilen, som er en hybridløsning er svart med knallgule detaljer.

– Det er viktig for oss å være synlig i bybildet og når vi er ute hos kunder, så hva er vel bedre enn den gule Akari-logoen. Den skiller seg ut og er lett å kjenne igjen, smiler Bakka.

Gjengen i Akari legger ikke skjul på at de er svært fornøyd med den nye bilen.

– Det er alltid gøy å bli lagt merke til, og det gjør man definitivt i denne bilen, smiler Geir Bakka.

Spesialtilpassede klistremerker

Bjørn Johannessen, daglig leder på Kopisenteret Kongsberg er glad for at lokale bedrifter kan støtte hverandre, og er fornøyd med hvordan Akari-bilen tar seg ut i sin nye drakt.

 Ønsker du bildekor på din bil kan Kopisenteret levere spesialtilpassede klistremerker i alle former og fasonger. Både runde, ovale, trekantede, firkantede, eller din helt egen fasong, forklarer han entusiastisk.