Tidoblet bestillingen fra Kopisenteret

Da sommerfesten uteble for de ansatte i Servi Group måtte Terje Thonhaugen ved Kopisenteret Kongsberg hive seg rundt for å få i stand sommergaver til de ansatte. Bestillingen ble jo plutselig en god del større enn det som først var tenkt, forteller Thonhaugen.

Sommerfesten uteble
På grunn av smittesituasjonen ble det ikke noe av sommerfesten for de ansatte ved Servi Group på Arsenalet utenfor Kongsberg.

─Vi pleier jo alltid å ha en sommerfest før folk går ut i ferie, men dette ble dessverre ikke noe av i år. Som et plaster på såret bestemte vi oss derfor for å kikke litt etter noen andre alternativer. Etter en runde på internett falt valget på å dele ut ryggsekker og drikkeflasker med trykk som sommergave til de ansatte, forteller Thomas Selstad i Servi Group.

─I utgangspunktet hadde vi funnet ryggsekker og drikkeflasker fra en annen leverandør og hadde tenkt til å benytte oss av Kopisenteret kun til selve trykket. Kopisenteret kom oss i møte med et veldig godt tilbud dersom vi tok hele bestillingen via dem, det er jo viktig å støtte opp om det lokale næringslivet, mener Selstad.

Hovedkontoret tidoblet bestillingen
Da de andre arbeidsstedene i Norge fikk nyss om at det var bestilt sekker, drikkeflasker og skinkefjøl i sommergave til de ansatte på Kongsberg. Bestillingen gikk dermed fra 40 til over 400 ryggsekker og drikkeflasker.

─ Når antallet omtrent tidobles krever det jo litt mer arbeid, men vi klarte heldigvis å hive oss rundt for å levere bestillingen til avtalt tid. Servi Group har kun gitt oss gode tilbakemeldinger på produktene vi leverte, og det er jo det aller viktigste, avslutter Thonhaugen.

Kopisenteret kan profilere din bedrift med trykk på nesten hva som helst.

Bla i katalogene fra en av våre leverandører for å finne ut hvordan du kan synliggjøre din bedrift.

Trenger du profileringsmateriell til din bedrift?

Kontakt Kopisenteret

  • Dersom du tar kontakt på vegne av et selskap eller en forening.
  • Huk av for de tjenestene du ønsker å kontakte oss for. Beskriv eventuelt ytterligere i feltet under. Tjenester
  • Skriv så detaljert som mulig hva du ønsker å bestille/henvende deg om.
  • Max. file size: 20 MB.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.